STRYD NEXT gen přichází

Cílem při navrhování běžeckého wattmetru STRYD nové generace bylo poskytnout funkce, které povedou k ještě preciznějšímu tréninkovému vedení, ještě lepším  závodním výsledkům, ještě vyšší ochraně před zraněními. Troufáme si prohlásit, že se to opravdu povedlo. STRYD NEXT gen přichází s ještě dokonalejšími a užitečnějšími informacemi, než tomu bylo kdykoliv předtím.

 

STRYD NEXT gen - co je nového?

  • 5x rychlejší odezva pro naprosto dokonalý "pacing"
  • 4x vyšší vzorkovací frekvence zachycení rychlých změn
  • 6x lepší dynamický rozsah pro vyšší přesnost zaznamenaných hodnot
  • sledování dopadu vašeho běžeckého kroku na dolní části těla pro udržení zdraví a výkonnosti
  • nové běžecké profily (trail, asfalt, dráha) pro dokonalý pacing a tréninkový stimul
  • vylepšená možnost sledování rychlostních úseků a běžeckých sprintů
  • modernizované senzory
  • nové pokročilé materiály
  • nový design

 

5x rychlejší odezva

Díky novým senzorům a vylepšenému algoritmu je Stryd nové generace neuvěřitelně citlivý a dovádí k dokonalosti princip - jedna metrika pro váš běh za jakýchkoliv podmínek. Znamená rychlejší a snadnější dosažení správné závodní a tréninkové intenzity v jakýchkoliv podmínkách.

Zlepšení odezvy pocítíte okamžitě při prvním spuštění. Ať už provádíte sprinty nebo běžíte v členitém terénu nebo na dráze, cílové intenzity dosáhnete rychleji a snadněji.

 

Sledujte stres v dolní části těla

Doposud se tréninkové prostředky soustředily na stimulaci energetických zón a kardiovaskulárního systému. Nová generece snímače Stryd přináší sledování stresu v dolní části těla, tedy přímý dopad biomechaniky vašeho běhu na vaše nohy a celou dolní část těla. Parametr Stryd Impact Loading Rate, vám umožní snadno identifikovat blížící se problém a umožnit vašemu tělu, svalům, úponům a šlachám kompletní zotavení dříve než nastane zdravotní problém.

Impact Loading Rate zachycuje, jak účinně vaše tělo absorbuje otřesy, když se vaše noha dostává do kontaktu se zemí. Dovoluje optimalizovat regeneraci pohybového aparátu, učí vás zvládat situace, které vystavují tělo vysoké nárazové zátěži, jako je běh z kopce nebo běh vysokou rychlostí.

Tato nová data pomáhají maximalizovat metabolický trénink bez negativního dopadu na váš pohybový aparát.

 

Nové senzory umožňují dosud nebývalou přesnost a podrobnost záznamu

Senzory Stryd nové generace zachycují váš běh se 4x lepším dynamickým rozsahem 1,2 , aby bez problémů zachytily i vaše nejvyšší výkonové úsilí. 6x vyšší vzorkovací frekvence 1,3 umožňuje Strydu sledovat každý váš krok s jemnějšími detaily. Důležité součásti vašeho běhu jsou tak analyzovány ještě podrobněji, aby bylo možné odhalit více informací než kdykoli předtím.

Vylepšené hardwarové filtrování 1,4 znamená, že Stryd nové generace zachytí vše, na čem záleží, a vyřadí to, co není důležité nebo je rušivé.

Váš běh bude nyní zachycen s nesrovnatelnou milimetrovou a submilisekundovou přesností, abyste získali nebývale hodnotný přehled.

1: Ve srovnání s předchozím modelem Stryd Wind.
2: Dynamický rozsah je poměr největšího a nejmenšího rozlišitelného signálu.
3: Vzorkovací frekvence je počet datových bodů pořízených v daném časovém intervalu.
4: Hardwarové filtrování je filtrování prováděné na datech analogového snímače před digitalizací.

 

Nové pokročilé materiály a design nové generace

Stryd NEXT gen umožňuje podrobně analyzovat každý váš kroku i díky vylepšenému a stabilnějšímu připevnění k botě, které zároveň zlepšuje přesnost a konzistenci dat i během nejextrémnějších běžeckých výkonů.

Kombinace leteckého hliníku, pokročilých uhlíkových vláken a oboustranného silikonu udržuje Stryd v pevné a přesné pozici na vaší noze za jakýchkoliv podmínek. Horní kryt Stryd je z pevných a ještě odolnějších vláknitých materiálů, klipy nové generace mají silikonový povrch s vysokou přilnavostí. Dodávají tak lepší stabilitu pro uchycení i na botách s nekonvenčními vzory šněrování.

Nové profily běhu

Stryd nové generace usnadňuje dokonalé tempo lépe než kdy jindy. STRYD NEXT gen umožňuje využívat tři nové profily běhu ve specializovaných apkách Stryd Workout instalovaných na hodinkách Garmin a Apple Watch, které vám poskytují na míru šitý nástroj do každých běžeckých podmínek ať běžíte na silnici, na trailu či na běžeckém oválu.

Displej na vašich hodinkách se přizpůsobí konfiguraci vašeho Strydu tak, aby shromážďoval data a hlásil informace tím nejoptimálnějším způsobem. Silniční profil využívá vylepšenou odezvu Strydu, aby vám co nejrychleji umožnil dostat se do kýženého pásma, dráha přináší nejcitlivější sledování a zobrazení výkonových parametrů vůbec, takže každý mezičas budete mít s wattovou přesností a trailový profil zase poskytne stabilní odezvu i ve velmi členitém terénu.

STRYD NEXT gen s novými běžeckými profily vám dovoluje vytěžit z tréninku na každém povrchu více.

Vynikající přesnost i pro sprintery

I pro vytrvalostní běžce je zásadní sledovat jejich výkon v rychlostních intervalech a sprintech. Ať už zrychlujete na konci závodu nebo sprintujete jako součást vyváženého tréninkového plánu, je důležité znát své schopnosti. Analýza vašich sprinterských schopností umožňuje pochopit jaký jste běžec.

STRYD NEXT gen. zachycuje vysoce věrná data i ve sprintu a říká vám, jak tato vypovídají o vaší celkové schopnosti běhu. Stryd nyní umožňuje zaznamenat údaje o vašem výkonu s nejvyšší přesností v oboru. Částečně i díky vylepšené citlivosti. Tato data okamžitě využije(te) k doplnění vašeho profilu a přesnější výkonovou křivku. Vylepšený profil tak lépe ilustruje vaše výkonové cíle a jistotu že jich dosáhnete. Trénujete a závodíte tak po všech stránkách s ještě vyšší přesností.